Kontakt

Take Away

 

Forårsmenuer 2020 - Torsdag til søndag - Uge 21-22-23

Maden kan afhentes varmt og intet minimum antal

Bestilling dagen før inden kl. 14.00 på tlf. 23 42 14 21

 

Valgfri forret kr. 65,00 pr. kuvert

Forret 1: Kyllingesuppe thaistyle, med æbler og friske krydderurter

Forret 2: Mousse af varmrøget laks fra egen ovn, æblesalat, friske urter, syltede citroner og urtecreme

Forret 3: Klassisk rejecocktail m/Grønlandske rejer, asparges, citron, tomat, dild og rød dressing

Hjemmebagt brød og limesmør

 

Hovedret kr. 185,00 pr. kuvert

Langtidsstegt oksehøjrebsfilet

Smørstegt forårs grønt vendt med friske krydderurter

 Nye danske kartofler og Boyes cremet svampesauce

 

Dessert kr. 50,00 pr. kuvert

Danske Jordbær, jordbærfløde, jordbær sorbet, myntemarengs og kandiserede mandler

7-Retters tapas fad til 2 personer kr. 333,00 pr. fad

Mousse af varmrøget laks fra egen ovn, rørt med krydderurter

Chilistegte tigerrejer med mangochutney og kandiseret nødder

 Hjemmerøget Maglebjerg skinke med hjemmelavet pesto

 Kold røget andebryst med jordbær-tomat kompot

Roastbeef med estragoncreme

 2 slags ost med nødder

Crunchy chokoladekage

Hjemmebagt brød og persillesmør

 

 

 

(C) Boyes Mad 2020