Kontakt

3 retters sommermenu

Sommerfestmenu 2021

 Fredage og lørdage fra d. 14. maj til og med d. 17. juli

Minimum 10 kuverter

 

Valgfri Forret / Anrettet på fade kr. 69,00 pr. kuvert

1) Laks bagt med soltørret tomater, farin og basilikum på æble/spinatsalat og friske urter

2) Stenbiderrogn, asparges fra Svinningegården, rødløg, citron og krydderurter

Til begge slags forretter følger hjemmebagt brød / Limesmør og citron/urtecreme

 

Hovedret / Buffet kr. 195,00 pr. kuvert

Langtidsstegt sødmælkskalveculotte

Nakkekam BBQ Style m/lakrids

Urtefarseret unghanebryst

Små stegte kartofler m/timian

Svamperagoutsauce m/østershatte, portobello og marksvampe

Hjertesalat m/druer, melon, nektarin, ristet kerner og hindbær vinaigrette

Salat af rimmet blomkål, citronmarineret spidskål og friske krydderurter

Grov tzatziki

2 slags hjemmebagt brød / kryddersmør

 

Dessert/Buffet kr. 69,00 pr. kuvert

  Gateau Marcel Chokoladetrøffelkage

Vanilje parfait is og passionsfrugt sorbet

Nye danske jordbær i egen saft

 

TILBUD alle 3 retter kr. 300,- pr. kuvert

(C) Boyes Mad 2021