Kontakt

Hvem er Boyes Mad?

Jeg har længe haft en drøm om at starte min egen Catering Virksomhed og i 2016 blev drømmen opfyldt. 

 

I 2014 gik vi så småt i gang med at rydde vores lade. Det har været en lang, men spændende proces. Det der før var garage, pulterrum og redskabsrum fremstår nu, som flot moderne industrikøkken og kontor.

 

Jeg blev uddannet i 1996 fra Restaurant Kernen i Svinninge. Efter endt læretid har jeg været på forskellige restauranter i området, samt længere ophold i Frankrig og Italien.

 

I 1999 kom jeg tilbage til Kernen som Køkkenchef.

 

I 2004-2016 blev jeg ansat som souschef på Skjoldenæsholm Hotel og Konferencecenter. Det sidste år som Køkkenchef.

 

I Juli 2016 stod mit køkken færdig og er nu klar til at bespise omegnens sultne munde

 

Jeg lægger vægt på kvalitet og smag. Jeg sætter en ære i at lave maden fra bunden lige fra mayonnaisen til fonden.

 

Jeg kan godt lide den tætte dialog med mine kunder, så vi sammen kan skabe rammerne om en perfekt middag.

(C) Boyes Mad 2020