JULEFROKOST

JULEFROKOST

                                   Julefrokost Menu 2022

Fredage og lørdage fra d. 18. november til d. 17. december 2022

 

Gammeldags modnet marineret sild fra Lykkeberg og hjemmelavet karrysalat

Halve æg m/citron/dildmayonnaise pyntet med Grønlandske rejer

Sprød torskefilet m/hjemmerørt remoulade og citron

Hørøget laks på rygeostcreme, radiser og urter

 

Sprød krydderstegt svinerib og hjemmelavet rødkål

Chili/ingefær glaseret andebryst og hjemme syltet agurkesalat

Langtidsstegt Kalveculotte serveret med Boyes svampesauce af østershatte, portobello- og marksvampe

 

Hjemmelavet Risalamande og kirsebærsauce med portvin og rom

 

Kr. 297,00 pr. kuvert ved minimum. 8 kuverter

(Kunden sørger selv for brød og smør)

 

© Copyright - Boyes Mad