JULEFROKOST

JULEFROKOST

                                   Julefrokost Menu 2024

Fredage og lørdage fra d. 15. november til d. 21. december 2024

 

Gammeldags modnet marineret sild fra Lykkeberg og hjemmelavet karrysalat

Halve æg m/citron/dildmayonnaise pyntet med Grønlandske rejer

Sprød torskefilet m/hjemmerørt remoulade og citron

Koldrøget laks fra egen ovn med rævesauce 

 

Sprød krydderstegt svinerib og hjemmelavet rødkål

Chili/ingefær glaseret andebryst og cremet grønkålssalat

Boyes frikadeller med hjemmelavet agurkesalat

Langtidsstegt Kalveculotte serveret med  flødesvampesauce af østershatte, portobello- og marksvampe

 

Hjemmelavet Risalamande og kirsebærsauce tilsmagt med portvin og rom

 

Kr. 299,00 pr. kuvert ved minimum. 8 kuverter

(Kunden sørger selv for brød og smør)

 

© Copyright - Boyes Mad